Hosszú Katinka Szingapúrban van, tegnap nyert egy arany- és egy ezüstérmet, majd ezek után hazafelé karaokézott egyet a buszon. Az általa választott és parodisztikusan előadott szám a Someone Like You volt Adele-től, és simán lehet, hogy csak véletlen a dalválasztás, de ezzel a számmal az énekesnő az exének üzen, hogy bár részéről még nincs lezárva a kapcsolat, azért idővel biztos talál majd valaki mást.

(via Blikk)

A további hírek a mai napon:

  • Nekünk őszintén szólva az is hír volt, hogy létezik egy olyan, hogy N1TV, azaz Nemzet1TV. Ez a csatorna csak online nézhető, mindenesetre más lehetőség híján itt fog visszatérni Kálmán Olga egy többek között Havas Henrikkel és Para-Kovács Imrével közös műsorban, írja a Blikk.
  • Gergely Róbert elment a Mokkába, hogy egy évvel ezelőtti válásáról beszéljen. Azt mondja, jóval fiatalabb exével bár különváltak az útjaik, nem dobják ki a kukába az értékeiket, nem szórják be sóval a múltat, hanem próbálnak normálisan együtt élni. Mivel egyszer szerették egymást, ez most sem csapott át gyűlöletbe. Mindezt videón is megnézheti a TV2-nél.
  • Mi is nehezen bírjuk, hogy ma semmi hír nincs Várkonyi Andreáról és Bochkor Gáborról, de még nehezebben bírja a Blikk, ahol hír hiányában előkerítettek egy „neve elhallgatását kérő barátot”, aki szerint Bochkor Gábor megbánta, hogy ekkora szabadságot adott Várkonyi Andreának, és most becsapottnak és átvágva érzi magát.