Talán nem túlzás kijelenteni, hogy az idei a ValóVilág  pornóévada, ahol két hétnek sem kellett eltelnie ahhoz, hogy egyszerre két pár is szexeljen a kamerák előtt. Ebből a négy emberből az egyik meztelenül nem fürdök, de mindenki előtt bugyit cserélek Vivien volt, aki többek között arról 'híres' a villában, hogy ő bizony két éve kapcsolatban van és gyűrűs menyasszony. Így pedig a szexelése látványa nemcsak a rokonait, barátait és üzletfeleit érinthette érzékenyen, hanem a vőlegényét is, akit a Blikk gyorsan meg is keresett az üggyel kapcsolatban. Leendő Mr. VV Vivien pedig a lapnak kommentálta is a történteket ezekkel a szavakkal:

Ami bekövetkezik, annak be kell következnie azért, hogy támogasson téged, aminek pedig nem kell bekövetkeznie, az nem is fog. Minden okkal történik.

Ember legyen a talpán, aki ebből ki tudja olvasni a mögöttes üzenetet, talán a közhelygenerátorba kéne berakni, hogy visszaforgassa eredeti állapotára. Mindenesetre az látszik, hogy Zsombor előre készült a válasszal, ha pedig Vivien ilyen tempóban folytatja kapcsolatépítést és sokáig bent marad a villában, akkor a végére összejöhet egy szegény ember Coelhoja gyűjtemény a vőlegény idézeteiből.