Végre kiderült, melyik Chuck Norris kedvenc Chuck Norris-vicce

2018.11.19. 14:13

A 78 éves amerikai színész november 24-én Budapestre jön, hogy a Cipősdoboz adománygyűjtő akció keretein belül fellépjen a Budapest Sportarénában, és ugyan hiába ő a legkeményebb, legbátrabb, legerősebb, legchuckabb Norris, mégis komoly védelemre lesz szüksége. Mindenek előtt azonban interjút kért tőle a Bors, amit adott is, és ez tök jó, mert egy csomó érdekesség kiderült róla, amelyekkel nem biztos, hogy a magyar közönség valaha is tisztában volt. 

Elmondta, hogy azért ilyen stramm férfi még mindig, mert komolyan odafigyel az egészségére, rengeteget sportol, és egészségesen táplálkozik. De azt sem titkolta el, hogy szegény családban nőtt fel, apja alkoholista volt, és rengetegett kellett költözniük az országban. Mára boldog, kiegyensúlyozott életet él feleségével, Gena O'Kelley-vel, de nem volt ez mindig így. 

Amikor bekerültem a filmiparba, hithű keresztény voltam, de ez a szakma könnyen eltereli az útról az embert. Hirtelen híressé váltam, rengeteg pénzem lett, közben a személyiségem is megváltozott, kiállhatatlanná váltam, alkoholproblémáim lettek, végül emiatt ment tönkre az első házasságom. Tizenöt évvel később találkoztam Genával, és ő segített, hogy ismét tudjak hinni Jézus Krisztusban. Ez az alapja annak az erős köteléknek, ami már húsz éve összetart minket

- nyilatozta a lapnak. És ami a lényeg, hogy az interjúból kiderült: egyáltalán nem unja a róla szóló vicceket, sőt, a kedvencét is a világ elé tárta: 

Az egyik kedvencem a Rushmore-heggyel kapcsolatos poén. Ugye ez az a hely, ahol a hegy oldalába a négy nagy amerikai elnök arcmását vésték. A vicc úgy szól, hogy „Chuck Norris arcképét be akarták vésni a Rushmore-hegy oldalába, de a gránit nem volt elég kemény a szakállához”.