Állítólag mindig is az volt az álma VV Radicsnak, hogy a Való Világ stúdiójában kántálják a nevét, és noha ez megvalósult, végül mégis alul maradt az évad első párbaján VV Erával szemben. 

A show-ban elmondta, hogy ő az őszinteséget képviselte a villában, szemben ellenfelével, aki nem. Egyelőre nem tudni, mire alapozta kijelentését, de attól tartunk, már nem is nagyon fog kiderülni. Ami bizonyos, hogy a legjópofább játékosnak tartotta magát, aki duplaszexszel, sírással és társai befolyásolásával akart célt érni, és aki a VV Erával szembeni szócsatában is kétéveseket megszégyenítő érvrendszerrel küzdött a nézők kegyeiért. A stúdióban elmondta, hogy szerinte azért került rá ilyen hamar a zöld kendő, mert 

elnyomtam mindenkit. Olyan erős egyéniség vagyok, hogy nincs bírás velem. 

Noha bátornak vallotta magát, aki semmitől és senkitől nem retten meg, mégsem az ősellenségének kikiáltott VV Rolit hívta párbajra, hanem bátran kiválasztotta Erát, mivel „ővele balhéztam a legnagyobbat, és ő váltotta ki belőlem azt az énemet igazából, amitől a legjobban féltem„. Szemben Rolival, aki:

bebételtetett(?), kezet fogott velem, mondta, hogy nem csinálok a számból, tudta, hogy milyen vagyok, úgyhogy ez van, szprájt(?)

- világított rá a dolgokra, de ahogy a Velvet olvasóit, úgy a többi nézőt sem tudta meggyőzni magvas gondolataival, így a szavazással eldöntötték a sorsát: VV Radicsnak haza kellett mennie.