A szakítások hete lehet ez, Robert De Niro válikNatalie Dormer 11 év járás után dobta a pasiját és Paris Hilton is felbontotta az eljegyzését. Utóbbi azért is érdekes, mert nem sokkal az után, hogy nyilvánosságra került a szakítás híre, már meg is jelent, hogy a volt vőlegény, Chris Zylka kéri vissza a 2 millió dollárt érő eljegyzési gyűrűt, amivel megkérte az örökösnő kezét. Ám egy amerikai bulvárlap, a Page Six, úgy értesült, hogy a férfi anno nem is fizetett a hihetetlen értékű ékszerért, amit most visszakövetel.

Egy meg nem nevezett informátor a lapnak azt mondta, hogy a gyűrűt Hilton ingyen kapta egy Michael Greene nevű ékszerésztől, tehát a 514 millió forintot érő csecsebecse teljes mértékben az örökösnőé. 

Korábban annak is utánaszámoltak, hogy bár Zylkának lett volna pénze a gyűrűre, mégis kicsit össze kellett volna húznia a nadrágszíjat miatta. Hiszen míg Paris Hiltonnak legalább 300 millió dolláros vagyona van, addig a férfinek nagyjából négy milliója lehet. Ebből kiindulva már januárban, az eljegyzéskor, felmerült a kérdés, hogy honnan volt pénze az ékszerre, amit a sajtósa azzal válaszolt meg, hogy a kliense művészeti alkotásokat készít, amiket jó áron tud értékesíteni.

A friss vádra, miszerint nem fizetett a jegygyűrűért, Zylka szóvivője ezt reagálta:

A gyűrűvel kapcsolatos információ hamis. Chrisnek megvan a maga pénze.