Londonban két éve, a Broadwayen április óta fut a Harry Potter és az elátkozott gyermek című színdarab, ami a varázslógyerekes könyvek (és filmek) történetét folytatja 19 évvel az utolsó regény vége után. A filmekben Harry Pottert alakító színészt, Daniel Radcliffe-et Seth Meyers talkshow-vezető erről a színdarabról kérdezi az alábbi videóban, de a 29 éves színész (atyaég, jövő nyáron már Harry Potter is betölti a harmincat!) azt mondja, még nem látta. Sőt, nem is tervezi, hogy valaha is elmegy rá.

Nem attól tartok, hogy egzisztenciális krízist kapnék tőle, csak nem hiszem, hogy ki tudnék kapcsolódni a színházban, mert úgy érezném, hogy mindenki engem néz, hogy mi a reakcióm.

Meyers hozzáteszi, hogy bizonyára a közönség többi tagja sem tudna odafigyelni rendesen az előadásra, ha tudnák, hogy ott ül közöttük Daniel Radcliffe. Ezzel a színész mélyen egyet ért, sőt, hozzáteszi, hogy az álruha sem megoldás, mert egyszer már volt egyszer egy koncerten, ahol álarcban, azaz gázmaszkban vett részt, és ugyan nem ismerte fel őt senki, de egy idő után muszáj volt levennie a maszkot, és akkor extrakínos volt, hogy kiderült, hogy pont ő volt az álruhás hülyegyerek. Szóval egy ilyen lebukást se mer többet megkockáztatni.

(Köszi, Huffington Post!)