Liptai Claudia a múlt héten hiányzott a Sztárban sztár zsűrijéből kisfia betegsége miatt, de pénteken már vissza is tért egy másik műsorba, úgyhogy ezen a vasárnapon természetesen nem hiányzott a hírességparodizálós műsorból sem. Itt Majka is a zsűriben foglal helyet, és a TV2 honlapján is olvasható, hogy amikor Freddie értékelésére került sor, az alábbi videó tanúsága szerint a rapper azt kifogásolta, hogy az énekes nem utánozta elég jól Rod Stewart hangját. Valamiért ez eléggé felhúzta Liptai Claudiát, aki a következőket mondta:

Én most már évek óta ezt hallgatom. De miért van az, hogy azt gondolod, hogy amit te mondasz, az igaz az egész világra? Neked ez a te igazságod, de én azt mondom, hogy szerintem meg nem. Tehát akkor az a te világodban van, kedves Majoros Péter. Legyél tekintettel más emberekre is, hogy vannak a földön. Te mindenbe beleszólsz, és mindenkinek a dumájába beleszólsz. Te úgy gondolod, hogy mindenki felett állsz, és mindenkinél jobban tudsz mindent.

Az „évek óta ezt hallgatom” kitételhez annyit tudunk hozzátenni, hogy ha évek óta nem is, de az utóbbi hetekben tényleg mintha eléggé idegesítené Majka Liptait, a színésznő ugyanis egy hónappal ezelőtt szintén beszólt neki, eléggé a semmiből: egy humortalan viccben szarnak nevezte Majkát. Elmehetnének már párterápiára.

További hírek az ön hétfői kávéja mellé:

  • Tóth Verának elszökött két kutyája. Az egyik meglett, de a másikat továbbra is keresi, többek között az Instagramon osztotta meg erről a plakátot, amin az áll, hogy „Ajuska Tóth” néven várja a nyomravezető telefonhívását.
  • Csillagok együttállása szintén az Instagramon: Kabát Péter futballista Luxusfeleség Vivi és Fecsó gyerekével fényképezkedett. A babának elég mozgalmas napja volt, mert aznap egy Mikulásnak öltözött férfi kezébe is odaadták egy fotó kedvéért, ezt maga az anyuka posztolta.
  • Curtis a Facebookján tette közzé, hogy benne volt egy autóbalesetben: lefejelte a szélvédőt.
  • A Blikk pedig Jordán Adéllal közölt interjút, akinek mindkét szülője és a férje is színész, de nem szeretné, hogy a gyereke ugyanezt a pályát válassza.

Itt az advent, dübörög a december, jó hetet kívánunk önnek!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Liptai Claudia visszatért, és megint beszólt Majkának a Sztárban sztárban

A hírösszefoglalóban többek között: Curtis autóbalesetben lefejelte a szélvédőt, Tóth Vera pedig Ajuska Tóth néven keresi eltűnt kutyáját.

16 · Dec 03, 2018 07:49am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments