Újabb epizódjához érkezett a NőComment című műsor, amiben korábban Kovács Patrícia és Dobó Kata beszéltek az exeikről. Ez alkalommal sem maradt ki a párkapcsolat mint téma, és mivel Bochkor Gábor volt az egyik meghívott vendég Ábel Anita, Dobó Kata és Osvárt Andrea mellett, így persze hogy a viszonylag friss szakítása is terítékre került. A Bors beszámolója szerint a férfi most is elmondta, milyen nehéz számára ez a helyzet, főleg a lánya miatt. Erre pedig a műsorvezető, a szintén frissen szakított, Ábel Anita, nem bírta ki, hogy ne engedjen meg magának egy keményebb beszólást.

Ábel Anita ugyanis rákérdezett, hogy mit fog szólni a férfi, ha egyszer a lánya egy olyan pasit visz haza, mint ő és ezekkel a szavakkal folytatta a gondolatmenetét:

Majd visszakapod, amit a nők ellen elkövettél, mert amúgy két olyan hölgy mellett ülsz, akikkel azért volt valami...

Ábel Anita ezzel a laza beszólással arra is utalt, hogy Bochkor egy időben Dobó Katával és Osvárt Andreával is kavart.

Ha pedig ez nem lett volna elég, Osvárt még meg is osztott egy sztorit arról, hogyan buktatta le anno az őt megcsaló Bochkort, aminek az lett a vége, hogy a színésznő dühében összetört egy 800 ezer forint értékű laptopot. Erről itt olvashat bővebben.

de mit írnak még a szerda reggeli lapok?

  • A Blikk például beszélgetett a legutóbbi párbajon kiesett VV Ginuval, aki a lapnak elmondta, hogy az apja annyira kiborult a szereplése miatt, hogy a Facebookról is törölte magát.
  • VV Giginek pedig, aki nem összetévesztendő az előző Ginuval, hamarosan kislánya születik majd - ezt tudta meg tőle a Bors.
  • Eközben Iszak Eszti a Blikk megfogalmazása szerint olyasmit művelt, amit kevesen csinálnának utána. És most kapaszkodjon meg, mert NAGYON DURVA LESZ! A műsorvezetőnő hihetetlenül bevállalós módon: kipróbálta a száz napos tojást! Ami egyébként egy kínai étel és még Budapesten is a jobb kínai éttermekben simán meg lehet kóstolni.
  • Ha pedig arra kíváncsi, hogy milyen friss jogsisként szponzorautót vezetni, akkor Till Attila az ön embere, aki a Borsnak mesélt a témában.