Tökéletes Instagram-posztot jelentetett meg Vasvári Vivien tegnap este. Egyrészt megint egy megosztó témát tárgyal: a mellműtéte után jelentkezik be a kórházból. Másrészt az egész egy reklám, mert a videóban és a szövegben is szerepel az operációt végző sebész, és harmadrészt van ebben a posztban mélyenszántó lelki üzenet is: hogy senkinek a véleménye nem számít, a Feleségek luxuskivitelben című műsorból megismert exsportoló azt csinál, amit szeretne.

Már most imádom az új ciciket! […] 2 gyermek szoptatása után olyan volt a mellem, mintha tejeszacskó lenne, nem bírtam már nézni, így újra mellműtéten estem át. Formába hozattam őket, és azt kell mondanom, hogy maximálisan elégedett vagyok és soha nem fogom megbánni! Tudjátok, mások véleménye egyáltalán nem érdekelt soha, és ezentúl sem fog, azt teszem mindig, ami nekem jó, és ahogy az nekem tetszik, és ha nem leszek magammal megelégedve a jövőben akár 3. gyerek vagy 4. gyerek után, akkor is újra fogom műteni a melleimet! Már itthon pihengetek, nem fájnak a melleim, csak a hátam az alvástól. De minden kellemetlenséget kárpótol a látvány.

Ha valamit támogatni tudunk ebből az egészből, akkor az az, hogy a nők vegyék a kezükbe a saját sorsukat, de ennek ellenére azt azért reméljük, hogy az „újra fogom műteni” kitétel csak elírás, és Vasvári Vivien legközelebb se saját kezűleg fog nekiállni az operációnak.

További hírek is vannak mára, ha a kávé mellé szeretne böngészni egy kicsit.

  • Csonka András arról mesélt a Blikknek, hogy rájött, hogy telefonfüggő, és próbálja a készüléket minél kevesebbet használni.
  • Gregor Bernadett pedig arról, hogy milyen jól van most, hogy nemrég elvált (szintén Blikk). A színésznő a Borsnak is nyilatkozott ugyanerről, és az interjúból kiderül, hogy nemcsak gyerekei, kutyái és cicái várják otthon, hanem hörcsögei is.
  • A Benke Laci bácsi néven ismert, 70 éves szakáccsal is van interjú a Blikkben, ő a vérnyomása miatt most kórházban van. A cikk szerint egészségügyi problémái akkor kezdődtek, „amikor többen kritizálták főzőstílusát”.
  • Zalatnay Sarolta pedig a Mokkának nyilatkozott, itt találja a videót a TV2 oldalán, de alább is megnézheti. Az egyik fő téma, hogy Komár Lászlóval azért mentek szét, mert a férfi szerint Zalatnaynak választania kellett a házasság és az énekesnői pálya között, Zalatnay pedig az utóbbit választotta. Az is kiderül az interjúból, hogy az énekesnő hétszer próbálkozott a lombikprogrammal sikertelenül, és ezek után örökbefogadott egy kislányt.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vasvári Vivien már most imádja az új cicijeit

Luxus Vivi a plasztikai sebésztől posztolt lelkesen, Benke Laci bácsit a kritikák betegítették meg és most kórházban van, plusz további hírek.

9 · Dec 06, 2018 08:03am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments