Alighanem megunta az országokat átívelő nőkereső turnéját, ezért mostantól a mára majdnem 500 médiumot magába foglaló fideszes médiabirodalom egyik jelentős alakjává kíván válni Nagy Alekosz, a pszichiátriai kezelésre szoruló egykori valóságshow-szereplő. 

Csatlakozni kívánok a Magyar Nemzeti Médiaholdinghoz. A holdudvarhoz már minden magára valamit adó sajtó csatlakozott, fölajánlkozott. Ezennel ajánlom magamat és facebook oldalamat én is. Görög emberként Magyar szívvel élek. Facebook oldalam minden körülmények között Nemzeti

- írta a Facebookon. Annak ellenére, hogy nincs a legfrissebb információk birtokában, és nem tudja, hogy a TV2 pont nem része a fideszes médiaholdingnak, úgy érezte, ez nem elég, és pályáznia kell a csatorna programigazgatói posztjára. 

Kérem a Holdingot, hogy emeljen udvarába, fogadjon kegyébe, adjon nekem lehetőséget arra, hogy az évekóta brutálisan nagypénzeket elnyelő tévékettőt mind anyagilag, mind nézettségi szempontokból fölvirágoztathassam, ezáltal magamat nagynyilvánosság előtt megmutathassam, megvalósíthassam.

„KÖSZÖNETTEL ÉS BIZALOMMAL: NAGY ALEKOSZ - TV2 EGYKORI ARC, FÉMJEL.”

 Mi csak annyit tudunk tanácsolni neki, hogy kérjen segítséget Palik Lászlótól, akinek tudvalevően semmire nem mond nemet a csatorna

Ön szeretné, ha Nagy ALekosz lenne a Tv2 új programigazgatója?

(444