Mondjuk 18-as karika éppen akkor sem kellett volna erre a posztra, ha idetesszük a címben emlegetett fotót, de így hétfő reggel gyengébb idegzetű nézőinknek talán jobb, ha csak egy linkkel irányítjuk tovább önöket: kattintson ide, ha arról szeretne látni egy képet Rubint Réka Instagramjáról, hogy az edzőnő férjével, Schobert Norberttel egy díványon szerelmesen hempereg, miközben a férfi Rubint csuklóját szorítja!

Mindezzel egy bizonyos Spirit Hotelt promóznak, itt töltötte a hétvégét a híres házaspár, tartottak Alakreformbált is. A legutolsóként posztolt fotón Schoberték két fia látható, akik 13, illetve 7 évesek. Őróluk Rubint Rékának a következő mondanivalója van a nagyközönség számára:

Nagy bajban leszek, ha majd jönnek a csajok! Nem adom Őket senkinek. Na jó! De! [...]

Rubint Réka hozzáteszi, hogy ez azért még messze van.

A további hírek hétfő reggelre a hazai hírességekről ezek:

  • Istenes Bence a német X-faktor egyik adását vezette, de az alacsony nézettség miatt az X-faktor lekerül a képernyőről ezután. Istenes mégis azt mondta a Blikknek, hogy jó ugródeszka volt a számára ez a munka, több megkeresést is kapott Németországban.
  • Demjén Ferenc a fürdőszobából kifelé menet megcsúszott és megzúzódott a karja. Komoly baja nem esett, koncertet nem kellett lemondania, már fájdalmai sincsenek, de nagyon kellemetlen, mondta el a Blikknek.
  • 40-50 embernek kereste Tóth Vera elveszett kutyáját, erre az eb egy hét után most magától ment haza, írja az énekesnő egy könnyes fotó mellé az Instagramon.
  • Koholák Alexandra most a Borsnak beszélt arról, hogy korábbanbecsapta magát és a külvilágot is a megcsinált külsőjével”.
  • Gundel-Takács Gábor pedig a Testbeszéd című műsorban mondta el a Spektrum Home-on, hogy 28 éve remekül működő házasságának egyik titka, hogy „nem kell mindig minden jogos kérdést feltenni, és nem kell mindig minden szituációban az embernek a másikból a saját igazságát kisajtolnia”. A műsort a Blikk szemlézi.
  • És végül (Szabó-)Kulcsár Edina arról posztolt az Instagramon, hogy beszállt háttértáncosnak a Unique-ból ismert Völgyesi Gabi produkciójába, de nem egyedül, hanem 11 másik ismert nővel együtt. Alább látható a csoportkép, Kárpáti Rebeka, Mádai Vivien, Sáfrány Emese (Aleska), Sütő Enikő és Hevesi Kriszta is rajta van többek között.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Schoberték díványon hempergős, szexi fotóval promóznak

Intimebb képet posztolt Rubint Réka, mint amihez hozzá vagyunk szokva, plusz: Demjén Ferenc elcsúszott a fürdőben, Gundel-Takács Gábor házassága 28 éve boldog.

13 · Dec 10, 2018 08:03am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments