Schobert Norbert azt mondta a legutóbbi Fitbalance-on februárban, hogy az úgynevezett „szakmától” visszavonul, és csak a Fitbalance-on lesz látható, egyébként nem tart több edzést. Hát most megint volt Fitbalance, és Schobert Norbert ott is volt, aki a fenti, a legutóbbi Story-gálán készült képünkön a jobb oldalon, öltönyben látható. A FemCafé alábbi interjújából kiderül, hogy milyen volt Schobert Norbert számára ez az időszak:

amióta elengedtem ezt az egészet, kicsit átalakultam. Úgy érzem, hogy sokkal lazább lettem, elmúlt belőlem minden megfelelési kényszer, fogytam hat kilót és nagyon jól érzem magam.

Az Update-től azért nem vonult vissza Schobert Norbert, az egészséges életmód további népszerűsítése érdekében a következő csodás promószöveget mondta mikrofonba a Fitbalanszon:

A karcsúság menő, ez a legfontosabb. Erre minden percben gondolni kell, hogy a karcsúság menő. [...]  Én azt gondolom, hogy aki jól néz ki, az egészséges is, és ez a legfontosabb. Valljuk be őszintén: az vicc, hogy a százkilós férfi a menő – kivéve, ha bodybuilder. És nem a hetvenkilós nő a jó, meg nem a nyolcvankilós. Legyünk csinosak! Nem vékonyak, csinosak! Ez nem kérdés. Az ember szexi, jól érzi magát, minden ruha illik rá, mindenki imádna vele szexelni... Miről szól az élet, gyerekek? Erről szól.

Kíváncsian várjuk, hogy Schobert Norbert gondolatai is olyan lelkes fogadtatásban részesülnek-e majd, mint azok a szentenciák, amiket Pirner Alma fogalmazott meg még a nyáron. Mindenesetre a fentieket alább videóról is meghallgathatja, láthatja Schobert Norbertet saját szóhasználatával élve „ugrálni”, valamint dobolni is.