Üdvözöljük a mai képes összefoglalónkban, amit azért készítettünk, hogy önnek már ne kelljen fárasztania a hüvelykujját azzal, hogy az Instagramon görget lefele annak reményében, hogy lát valami érdekes képet. Mi most összeszedtük az elmúlt 24 órából azokat a fotókat, amiket magyar sztárok posztoltak, van bennünk valami izgalmas és kivételen nem azért írunk róluk, mert nagyon bénán reklámoznak velük valamit

Ha ma is kiosztanánk a nap képe díjat, akkor azt biztosan Osvárt Andrea szelfije nyerné. A reptéren összefutott ugyanis Cicciolinával, ha pedig már így összehozta a sors az olasz kötődésű magyar lányokat, fotózkodtak is egyet. 

Eközben a világ egy másik pontján, egy másik magyar lány szintén szelfizett. Mihalik Enikőről van szó, aki ez alkalommal nem meztelenkedett, hanem fekete harisnyában találta meg a megfelelő fényt a fotó elkészítéséhez.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Found my light📸

Eniko Mihalik (@eniko) által megosztott bejegyzés,

Ha pedig már szexizés: akkor nem mehetünk el szó nélkül Tóth Gabi friss képei mellett sem, amiken különböző hosszúságú csizmákban mutatja meg, milyen sokféle lábbelit tud hordani.

Itt pedig már a megújult Cinthya Dictatort láthatja, akinek a hajszíne változott az eddigi barnából szőkére.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Új Cinthya. 👩🏼 köszönöm @misi_pazar 💇🏼‍♀️

CINTHYA DICTATOR ® (@cinthyadictator) által megosztott bejegyzés,

Szintén világos hajú magyar sztárok: Lilu és Iszak Eszti. A friss közös fotójuk  pedig azért érdekes, mert ha jól értük, akkor Iszak Eszti egy ponton felfüggesztette a dögösködést Spanyolországban, hogy elkészítése a barátnőjének ezt a terhesruhát.

A végére pedig itt van egy kép Görög Zitáról, ami azért érdekes, mert nem érdekes. „Nem tudok mindennap érdekes lenni, olyat mutatni vagy írni ami inspirál vagy érdekel másokat" - foglalja össze az influenszerek nagy, nagy problémáját a modell.