A Backstreet Boys-ból ismert Nick Carter öccse, az ugyancsak zenei pályán mozgó Aaron Carter az utóbbi években nem a tehetségével, sokkal inkább a lecsúszott életvitelével, a súlyos betegségével, a testképzavarával, a hirtelen jött fogyásával és a szexuális identitásával kapcsolatos hírekkel került be az újságokba.

Ezért is örültünk, amikor három héttel ezelőtt bejelentette, hogy az élete végre rendeződni látszik, vett egy saját lakást, nemsoká megnősül, és hamarosan gyereke is születik. Annyira idillinek és tökéletesnek tűnt minden, hogy mármár nehéz is volt elhinni mindezt, a lapok is kételkedtek. Hát, nem véletlenül, a zenésznek ugyanis majdnem három hét után eszébe jutott, hogy ő nem is úgy gondolta, művész barátnője, Lina Valentina valójában nem vár gyereket, csak mindennél jobban vágynak rá. 

Gyanús, hogy miért pont ennyi idő után jutott eszébe, hogy félreérthető volt, amit írt (sőt), pláne, hogy gyakorlatilag a teljes külföldi sajtó lehozta a hírt, mindenesetre ennél mélyebben már nem kívánunk vájkálni az életükben. Ha majd tényleg gyerekük születik, alighanem egyértelműbb módon hozza majd nyilvánosságra. Addig meg kétszer átgondoljuk, mit higgyünk el neki, és mit ne. 

(Just Jared