261974 003

Gisele Bündchent koporsóban szállítják majd el a kifutóról

2018.12.13. 13:01

Gisele Bündchen szupermodell Ellen DeGeneres műsorában járt, ahol igen határozott álláspontot fogalmazott meg azzal kapcsolatban, hogy mi a véleménye a munkájáról, és meddig tervezi még csinálni. 

Ez esetében azért sarkalatos kérdés, mert a modellek az ő korában (vagy még annál is előbb) már bőven a szakmából kiöregedettnek számítanak, ezért hamar, egészen fiatalon vonulnak nyugdíjba. A 38 éves, három gyerekes Gisele Bündchen azonban még csak nem is fontolgatja a visszavonulását, sőt. 

Azt hiszem, kizárólag a halálom napján megyek majd nyugdíjba. Imádok dolgozni, alkotni, és szerintem azért születünk erre a világra, hogy létrehozzunk, fejlődünk és tanuljunk

- mondta el a show-ban, ahol arra is rávilágított, hogy minden bizonnyal ő lesz az egyetlen modell, akit alighanem már csak a koporsójában szállítanak el a kifutóról. 

Soha nem dolgoztam olyan keményen életemben, mint most- tette hozzá Bündchen, aki már több mint 20 éve kezdte az ipart, és 2017-ig ő volt a szakma legjobban fizetett modellje.