A Batwomant alakító Ruby Rose jelenleg Budapesten forgat (alighanem pont a Batwomant), a minap azonban a város szépségei helyett a magyar egészségügy fantasztikus helyzetével volt kénytelen szembesülni, és amit látott, azt meghökkenve dokumentálta is a közösségi médiában. 

A helyzet az, hogy a színésznő sajnos sokkal, de sokkal ijesztőbbnek találta az őt ellátó Uzsoki utcai kórházat, mint a tényt, hogy egy füldugó ragadt agyába. Vagy legalábbis majdnem az agyába. Az elkészült, kiposztolt fotók mellé a következő megjegyzéseket fűzte: 

  • Segítség!
  • Istenem, add, hogy érvényes legyen a tetanusz-injekcióm! 
  • Ha többet nem látnátok: bízom benne, hogy jó emberekhez kerülnek majd a szerveim. 
  • Ez itt a mosdó, ami egyben egy horrorfilm helyszíne is. 

Ha abban reménykedett, hogy a másodlagos szégyen ezzel véget is ért, és többé nem kell foglalkoznia azzal, hogy egy ilyen vagány világsztár is Magyarország rémes egészségügyén élcelődik, fel kell készítenünk rá, hogy még korántsincs vége a történetnek.

Rose ugyanis egy instastoryban közölte a rajongóival, hogy megtudta: nem az Uzsoki az ország legborzasztóbb állapotban lévő kórháza, így rémületében 

BELEÁSTA MAGÁT A MAGYAR EGÉSZSÉGÜGY JELENLEGI HELYZETÉBE,

és az alábbi cikkből készített képernyőfotókkal a rajongók tudtára adott minden, számára új, számunkra sajnos kevésbé új informácót arról, micsoda káosz uralkodik a hazai kórházakban jelenleg. Mindezek mellett arra kéri a követőit, hogy lássák el tippekkel, mégis hogyan segíthetne megoldani ezt a borzasztó, kilátástalan helyzetet.