Curtis az utóbbi időben szinte sportot űz abból, hogy nem tartja be az ígéretét: először Majka volt az, aki felhívta erre a közvélemény figyelmét azzal, hogy elmondta, a rapper drogproblémái erősen befolyásolják az ítélőképességét, és alighanem ezért hagyta cserben őt több ízben is. 

Később, amióta Curtis egyedül próbál érvényesülni, hasonló helyzetekbe keveri saját magát: nemrégiben a Csak show és más semmi című TV2-es műsor egyik próbájáról maradt távol, amivel amellett, hogy veszélybe sodorta a produkció sikerét, a fellépőtársait is cserben hagyta.

MAJDNEM ANNYIRA, MINT MOST AZT A HÁROMSZÁZ ÁLLAMI GONDOZOTT, FOGYATÉKKAL ÉLŐ KISGYEREKET ÉS FELNŐTTET, AKIKET ÍGÉRETE ELLENÉRE NEM LÁTOGATOTT MEG.

Bors azt írja, hogy december 16-án a rapper a Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoportjával (DEKOM) tartott volna, hogy a Kislétáron, Nyírbátorban és Nyírbogáton állami gondozásban élő, illetve fogyatékkal élő gyereknek és felnőttnek karácsonyi ajándékokat, csokit, tartós élelmiszereket osztogasson. Csakhogy aztán

ELFELEJTETT MEGJELENNI A MEGBESZÉLT HELYSZÍNEN, SŐT, AZÓTA TELEFONON SEM SIKERÜLT ELÉRNI, HOGY LEGALÁBB MEGINDOKOLJA A HELYZETET. 

Tizenkét éve folyamatosan látogatunk és támogatunk különböző otthonokat, és az ünnepek alkalmából mindig igyekszünk kedveskedni nekik egy-egy sztárvendéggel is. Nyírbátorban és Nyírbogáton olyan gyerekek vannak, akik kis túlzással Curtisen nőttek fel és külön őt kérték

- nyilatkozta a lapnak dr. Késmárky András, a DEKOM elnöke, majd hozzátette: 

A titkárnőnk nagyjából egy hónappal ezelőtt személyesen Curtisszel beszélt, aki el is fogadta a felkérést, sőt az előtte lévő napokban azt üzente, hogy még izgul is, milyen lesz majd a program. Ráadásul olyan szerencsénk volt, hogy szombat este a rapper Debrecenben lépett fel, így együtt indultunk volna másnap, de idáig már sajnos nem jutottunk el, hiszen telefonon nem lehetett elérni, és azóta hiába küldtük el neki írásban is a kérdéseinket, nem kaptunk magyarázatot. Nagyon kellemetlen volt megmagyarázni az otthonokban Curtis távolmaradását. Ezeknek a gyerekeknek egész évben két ünnep van, a gyereknap és a karácsony, amiket mi viszünk el számukra. Eddig mindenki meg is jelent, miután elvállalta a felkérést, de ha Curtis csak ír egy SMS-t, vagy bármilyen módon lemondja a programot, azt is el tudjuk fogadni. A legszomorúbb, hogy minden intézmény műsorral készült Curtisnek is.