Alig 11 hónap telt el azóta, hogy Cooky 21 éves barátnője, Debóra életet adott első közös gyereküknek, Kevinnek. A páros már akkor is rettentő boldog volt, olyannyira, hogy a kisfiú születése után még a házasság gondolata is megfordult a fejükben, ahogy az is, hogy hamarosan ismét gyereket vállaljanak. Az Instagramra feltöltött december 29-i posztjuk alapján márpedig nemcsak a levegőbe beszéltek, valóban mindent megtettek azért, hogy Kevinnek kistestvére legyen. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nagy örömmel tudatjuk veletek, hogy bővül a családunk ! 💙💗

Cooky (@cooky_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

Nagy örömmel tudatjuk veletek, hogy bővül a családunk 

- írta a kép mellé a 49 éves rádiós-műsorvezető. Érdekesség, hogy legutóbb épp egy hónapja emlegették utoljára, hogy szeretnének még egy gyereket, és mivel általában nem a pozitív teszt napján kürtöli világgá az ember, ha ez összejött, arra következtetünk: Debóra már bőven terhes volt akkor is, amikor még csak épphogy előrevetítette a terveiket.

Azt egyelőre nem tudják, hogy a születendő baba milyen nemű, de hogy mikor fog megszületni, az nagyjából kikövetkeztethető: ha mondjuk most tartanak a harmadik-negyedik hónap körül, akkor várhatóan június-július környékén már minden bizonnyal kétgyermekes szülők lesznek.