Nem kell különösebben nagy zenerajongónak lenni ahhoz, hogy az ember hallomásból ismerje az alábbi kvízben szereplő 12 előadót. Csak olyanokat választottunk ki ugyanis feladványnak, akik az utóbbi 5 év gigaslágereinek előadói között szerepeltek, szóval mindegyiküknek van olyan dala, amit ön biztosan hallott már – ha máskor nem, akkor a közértben bevásárlás vagy a fodrásznál hajvágás közben, amikor be volt kapcsolva egy kereskedelmi rádió.

Ünnepi kvízhét a Velveten!

Karácsonytól újévig minden nap új kvízzel jelentkezünk.

A korábbiakat a Móka kategóriára vagy ide kattintva találja meg, és holnap is látogasson meg minket egy új játékért!

Azonban rengeteg olyan előadó van manapság, akiknek a művésznevéből nem egyértelmű, hogy férfiról van nőről van-e szó. Alább ilyen neveket mutatunk majd, próbálja meg mégis névről eltalálni az illető nemét. Volt már egyszer egy hasonló kvízünk, csak ott név helyett lemezborítóból kellett kitalálni ugyanezt.

(A fenti borítóképen Brandi Carlile amerikai country-énekesnő látható, ő nem fog szerepelni a kvízben, csak nála híresebb könnyűzenei előadók.)

Alább valamennyi kérdéshez egy képrészletet is mutatunk az adott előadóról, ami az esetek egy részében talán könnyítés, más részében simán lehet, hogy inkább nehezítés. Időre megy a játék, szóval ne gondolja túl, ne guglizzon közben, klikkelje végig, aztán ha kész van, úgyis megmutatunk-elárulunk mindent.

Az utóbbi évek leghíresebb popelőadóit mutatjuk. Tippelje meg név alapján, egy képrészlet segítségével, hogy férfiról van nőről van-e szó!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »