Újabb magyar sztárt fosztottak ki!

- írhatnánk most hangulatkeltő stílusban, és igazából nem is állítanánk ezzel valótlant. Hiszen pár nappal azt követően, hogy ismeretlen tettes ellopta Bálint Antónia pénztárcáját, benne 60-70 ezer forinttal, most Hajós András vált zsebtolvajlás áldozatává.

A zenész-humorista-tévés a Blikknek mondta el, hogy a napokban egy belvárosi presszóban lopták el a pénztárcáját, benne 50 ezer forinttal. Bár Hajóst nyilvánvalóan nagyon zavarja a dolog, hozzátette, hogy nem tartja kizártnak, hogy ő maga hagyta ott véletlenül a pulton a tárcáját, ami mint incselkedő zsákmány hívogatta a rablót. 

Fodrászhoz mentem, de mivel ott még várni kellett, átléptem a közeli presszóba egy üdítőre. Elképzelhető, hogy a zsebes itt már figyelt, de azt sem lehet kizárni, hogy a pulton hagytam a brifkót fizetés után. Életszerűtlennek tűnhet, de még nem szoktam össze a tárcámmal, az üzletben pedig nincs térfigyelő, ezért a rejtélyre csak úgy derülhet fény, ha a tolvajt elkapják. Illetve úgy sem, mert nyilván azt mondaná, hogya pulton találta

- magyarázta a tévés a lapnak, majd azt is hozzátette, nem szokott mindig ennyi pénzzel a zsebében szaladgálni, a mostani kivételes eset volt, mert egy defektes abroncsot kellett javíttatnia.

Az ügyben természetesen megtörtént a feljelentés, gyanúsított egyelőre nincs, ám Hajós abban azért reménykedhet, hogy Bálint Antónia jótevője esetleg őt is kisegíti a tőle ellopott összeggel.