Kim Kardashian és Kanye West harmadik gyermeke, Chicago, még csak jövő hónapban ünnepli az első születésnapját, de ha igazak a pletykák már nem sokáig élvezheti, hogy ő a legkisebb a családban.

A külföldi lapok értesülései szerint ugyanis a celebkedésből élő celebnek és a rappernek tavasszal megszületik a negyedik gyermeke.

A baba, akit Chicagóhoz hasonlóan béranya hord ki, állítólag fiú lesz és májusban születik majd. 

A pár egyelőre nem erősítette meg a hírt, helyettük, ahogy ilyenkor szokás, egy neve elhallgatását kérő informátor tette meg ezt, aki az E! Newsnak azt mondta, a béranya már a terhesség negyedi hónapjában jár, a szülők pedig nagyon örülnek annak, hogy tovább bővül a család. 

Most 11 hónapos lányuk esetében egyébkén szintén nem ők jelentették be először a hírt, hanem akkor is egy neve elhallgatását kérő ismerős kotyogta ki a lapoknak, hogy érkezik a harmadik Kardashian-West bébi, a szülők pedig csak pár hónappal később erősítették ezt meg.

Ám a nyilvánosságra nem hozott, de mindenki számára tudott terhességék koronázatlan királynője mégsem Kim Kardashian, hanem a húga Kylie Jenner, akinek sikerült kilenc hónapon keresztül elrejtenie a világ elől a várandósságát.