Az év első filmes díjkiosztóját illetően már megírtuk, hogy Halle Berry 52 évesen is felfoghatatlanul jól néz ki, pláne ha erősen átlátszó ruhában van jelen egy vörös szőnyegen. De persze a többi dögös színésznőről is megemlékeztünk.

Vastag Csaba is ott volt a rendezvényen, készített is interjút Nicole Kidmannel, aki üdvözölte is a magyarokat, plusz az énekes még Jessica Chastainnel is pózolt. Aki viszont még Vastag művész úrnál is több celebbel fotózkodott, az a vizet kínálgató hostess lány volt, aki egyből sztár lett.

Visszatérve Julia Robertsre: bár volt esélye, hogy megnyerje a legjobb női szerepért járó díjat, de azt végül az est egyik házigazdája, a Grace klinikából és most már a Killing Eve cícmű sorozatból is ismert Sandra Oh nyerte. Roberts a Homecoming című Amazonra gyártott sorozatban látott alakításáért érezhette közel magát a Legjobb színésznő egy tévésorozatban titulust, de így sem keseredett el. Végül bezsebelt egy jó kis hamburgert és egy csókot a férjétől.

Fun Night W My Fella . Congratulations to All! And to all a good ( burger) night. 🥰

Julia Roberts (@juliaroberts) által megosztott bejegyzés,

 Julia Robertsnek ez lett volna a negyedik Golden Globe- díja, amit kitehetett volna a polcra az Oscar-díja mellé, szóval nem csoda, hogy nem zuhant össze bánatában.