Nyomatékosan kérjük minden olvasónkat, mondjon el egy imát a realityk istenéhez, hogy ez a pletyka tényleg igaz legyen.

Azt írja többek között a Just Jared és az Inquisitr meg nem erősített forrásokra hivatkozva, hogy a két hét múlva induló amerikai Celebrity Big Brotherben benne lesz...

...Caitlyn Jenner!!!

És most tartsunk egy 60 másodperces szünetet, amíg mindenki összeszedi a hírtől lerepült parókáját.

Caitlyn Jenner a világ leghíresebb reality-családjának tagja, szóval a 69 éves, transznemű exsportoló a Kardashian-műsora kapcsán már gyakorlott valóságshow-szereplőnek számít, így egyáltalán nem valószínűtlen, hogy tényleg elvállalta a Big Brothert. A jó híreknek ráadásul itt még nincs is vége, mert a Celebrity Big Brother 2 állítólagos játékoslistája ilyen neveket tartalmaz még:

  • Dina Lohan, Lindsay Lohan anyja;
  • Tonya Harding korcsolyázónő, akinek az életéről 2017-ben mutattak be egy filmet Margot Robbie főszereplésével;
  • Stephen Baldwin színész, aki Alec Baldwin testvére és egyben Hailey Baldwin édesapja, azaz Justin Bieber apósa; illetve
  • Sean Spicer, aki egy időben a Fehér Ház kommunikációs igazgatója volt.

A fentiek közül Stephen Baldwin szerepelt már a brit Celebrity Big Brotherben jópár évvel ezelőtt, és a teljes, most napvilágra került lista rajta kívül még két olyan személyt tartalmaz, akik eltérő évadokban, de megjárták már a CBB-t, csak a briteknél: Aubrey O'Day és Tiffany Pollard. A brit Celebrity Big Brother egyébként 2000-ben indult és összesen 22 évadot ért meg, az utolsó adásfolyam tavaly nyáron ment le, az utóbbi időkben a celebes verzió jóval népszerűbb volt, mint a rendes civilszereplős játék. A briteknél 2004 óta most van az első január, hogy nincs adásban Celebrity Big Brother (illetve 2008 januárjában Big Brother Celebrity Hijack volt rendes CBB helyett).

Ezzel szemben az USA-ban szintén 2000 óta megy folyamatosan a civil Big Brother, de az első celebes verzió ott csak tavaly februárban került adásba. Most január 19-én a második évad fog kezdődni, és ha a fenti szereplőlistának csak a fele igaz, akkor is tuti, hogy hatalmas érdeklődésre tarthat majd számot a műsor.