A Las Vegas-i rendőrség DNS-mintát kért Cristiano Ronaldótól az olasz hatóságokon keresztül egy 2009-es nemi erőszak ügyéhez kapcsolódóan, írja a New York Times. A sztárfutballista a TMZ szerint ragaszkodik ahhoz, hogy ártatlan, és teljesíti a kérést, és ügyvédje a következőket tette közzé:

Mr. Ronaldo mindig is fenntartotta, és a mai napig fenntartja, hogy ami 2009-ben Las Vegasban történt, az kölcsönös beleegyezésen alapult, így sem az nem meglepő, hogy a DNS jelen van, sem az, hogy a rendőrség a nyomozás részeként ezt a standard kérést terjeszti elő.

A szóban forgó ügyet kirobbantó amerikai nő bizonyos Kathryn Mayorga, aki az eset után rögtön a rendőrséghez fordult azzal, hogy megerőszakolták, de akkor félelmében nem nevezte meg az elkövetőt. Állítása szerint később Ronaldo nevében 375 ezer dollárt (kb. 100 millió forintot) fizettek neki a hallgatásáért, tavaly októberben azonban újra előkerült az ügy, immár a futballista megnevezésével, ezért vette fel a nyomozás fonalát a Las Vegas-i rendőrség.

A héten még valaki jelentkezett Cristiano Ronaldóval szembeni vádakkal: bizonyos Jasmine Lennard modell, aki eddig arról volt a leghíresebb, hogy 2012-ben szerepelt a brit Celebrity Big Brotherben, ahonnan elsőként őt szavazták ki. Ő tegnap azt posztolta a Twitterre, hogy évekig járt Cristiano Ronaldóval, aki folyton fenyegette és pszichopataként viselkedett. Mindezt hangfelvételekkel is próbálta bizonyítani, a futballista azonban annyit reagált az ügyre a TMZ szerint, hogy Lennardot nem ismeri, nem emlékszik, hogy valaha találkozott volna vele, nemhogy valaha jártak volna, és hogy a felvételeken nem ő hallható.

Mindeközben a legfrissebb poszt Cristiano Ronaldo Instagramján a következő dezodorreklám.