Tóth Veráról régóta lehet tudni, milyen sokat fogyott és hogy milyen módszerrel, de most egy újabb részletet árult el azzal kapcsolatban, hogy a negyvenvalahány kiló leadása milyen változásokat okozott a testében. Természetesen a fogyás összességében egyértelműen pozitív, de azért egy pici negatívum is járt vele: megváltozott az énekesnő hangja.

Megváltozott a hangom, hiszen egész más közel ötven kilóval kevesebbel énekelni. A nagyközönség ezt nem is biztos, hogy érzékeli. Meghallgattam egy 2016-os felvételt magamról, és majdnem sírva fakadtam, azt hittem, a kardomba dőlök... Az a „verás hang” jobban tetszett, mert volt egy olyan rezgése, amit a mostani testem nem tud biztosítani

– többek között ezt a nyilatkozatot idézi Tóth Verától a Ripost, és ezen kívül még egy további újdonság is aktuális éppen az énekesnővel kapcsolatban.

A The Greatest Showman című film 2018, sőt az utóbbi évtizedek messze legsikeresebb musicalje volt. Ebből a leghíresebb dal a This Is Me, ennek a szövegét Geszti Péter újraírta magyarul, és az így készült számot Tóth Vera Wolf Katival együtt adja elő. A végeredmény hamarosan megjelenik, addig mutatjuk az eredetit.