Sajnálatos módon megint véget ért egy hétvége, ezért kötelességünk megörvendeztetni önt hétfő reggeli lapszemlénkkel, hátha úgy könnyebben megy a feldolgozás. Kezdjük is egy meglepő hírrel, amelyet már a címben is emlegettünk, azaz hogy L.L. Junior titokban feleségül vette Körtvélyessy Kingát, a Barátok közt egykori Józsefének, Körtvélyessy Zsoltnak a lányát. 

Az esküvő, akárcsak a lánykérés, igen látványosra sikeredett, amihez már önmagában az is elég lett volna, hogy Dominikán tartották, és hogy egy diszkrét, L.L. Junior rendszámú autó szállította őket a helikopterhez, amely egy szigetre repítette őket. Ketten voltak csak, a család és a barátok semmiről sem tudtak.

Egy itteni állampolgár, Gustavo segített mindent leszervezni. Jött értünk az L.L. Junior rendszámú autó, majd elvitt minket egy helikopterhez, azzal mentünk át egy szigetre. Két spanyol tanúnk volt, a szertartást is egy helyi férfi tartotta. Fantasztikus zenekar volt, meseszerű volt az egész

- nyilatkozta a Blikknek L.L.

Mindig azt képzeltem, hogy zokogni fogok az esküvőmön, de nem így lett. Annyira koncentráltunk, hogy igazán csak később fogtuk fel, mi is történt velünk. Két órán át fotóztak minket. A fátylam kiszakadt az egyik korallon, de ez sem zavart. A ruhámat itthonról vittem ki, szerelem volt első látásra. Az egyedi tervezésű ruha csak erre az alkalomra készült, megvettem, hogy bármikor kivehessem a szekrényből, és visszaidézzem ezt a csodás emléket. A készülődés nem volt egyszerű, kint kellett fodrászt és sminkest keresnem

- tette hozzá a feleség.

LL. Junior és Kinga egy se veled, se nélküled időszak után jegyezték el egymást, majd házasodtak össze, mondván, mégis együtt szeretnék leélni az életüket. 

Most pedig röviden tekintsük át, mit írnak még a lapok!

  • Béres Alexandra fél évig ápolta hasnyálmirigyrákkal küzdő apósát, miközben tartotta a lelket az anyósában. A részleteket a Bors oldalán elolvashatja. 
  • Megtartották az 50+ Táncdalfesztivál-show-t a Papp László Sportarénában, de Zalatnay Saroltát nem hívták meg rá, pedig nagyon szívesen elment volna. Most viszont már csak abban reménykedik, hogy egyszer ő is ott lehet majd. A Blikk azt írja, a rajongók közül többen visszaadták a jegyüket, amikor megtudták, hogy az énekesnő nem fog fellépni, mások csak simán nehezményezték a dolgot. A szervezők azt mondták, nem személyes okokból hagyták ki Zalatnayt, de hogy akkor miért, arról nem tettek említést.
  • Palotás Petra a Blikknek beszélt arról, hogy megjelent a hetedik regénye, és hogy inzulinrezisztenciája miatt nehéz fogynia, de igyekszik.