Majka: 2020-ra megállok, elmegyek kártyázni tanulni

2019.01.16. 08:12

2019-ben sem lesz pihenője Majkának, de azt mondja, utána megáll. Nagyon sokat dolgozott tavaly, hasonlók a tervei idénre, de 2020-tól egy nyilatkozata szerint a televíziózás háttérbe fog szorulni a karrierjében – a zene viszont nem. Egyrészt saját magára szeretné fordítani az így felszabaduló idejét, másrészt kártyázni szeretne valamivel komolyabb szinten. Feltételezzük, hogy konkrétan a pókerről van szó, nem világos, hogy az interjúban miért kerüli ezt a szót úgy, mint Voldemort nevét a Harry Potter szereplői, mindenesetre önmagában a nyilatkozat alapján az is lehet, hogy a változatosság kedvéért Majka kanasztázni, feketepéterezni vagy csapdlecsacsizni szeretne magasabb szinten:

Most elmegyek kártyázni tanulni egy fiatal titánhoz, az internetes huszárhoz, akivel átnézettem a kártyatudásomat. Kicsit fel kell újítani, mert már régen csináltam ilyet. Próbálok ezen a területen is fejlődni, meg van egyéb más tervem is, amelyről még nem beszélhetek

– idézi Majka nyilatkozatát a Bors. A kérdéses interjút a Kölcsey TV stábja készítette még a hónap elején, a poszt legalján megtekintheti az egészet, ha most ráér negyed óráig.

Ha viszont nincs negyed órája egy jó kis Majka-interjúra, akkor falja be gyorsan ezeket a hírmorzsákat a kávé mellé!

  • Szekér Gergő, a tavalyi X-faktor döntőse 9 éves volt, amikor édesanyját meggyilkolta annak korábbi párja. Az énekes most édesanyjáról írt egy dalt Repülj, madár címmel, ezzel indul majd A Dalban a Blikk szerint.
  • Demeter Alexandra a Survivor egyik játékosa volt, ő szintén a Blikknek beszélt arról, hogy daganatot találtak a mellében, és bár nem rákos, rengeteg műtéten kellett átesnie, a kivett daganat miatt kellett implantátumot tenni a mellébe.
  • Hódi Pamela az Instagramon emlékezett meg arról, hogy egy éve vannak együtt új párjával, Tóth Bencével, aki ebből az alkalomból rózsacsokrot küldött neki egy törökországi edzőtáborból.
  • Ha ön meg szeretné nézni Kulcsár Edina kisbabájának első élő tévésszereplését, kattintson ide, mert a modell bevitte kisfiát a Fem3 Caféba.

És akkor íme a fentebb beígért videó.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Majka: 2020-ra megállok, elmegyek kártyázni tanulni

A rapper a tévézést leépíti majd, a zenét nem. A további hírekben: Szekér Gergő meggyilkolt édesanyjáról szóló dallal indul A Dalban.

8 · Jan 16, 2019 08:12am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments