Lassan nem tudnunk olyan hírességet mondani, aki valamilyen módon nem része a közösségi médiának, mégis akadnak azért páran, akiknek az elveivel ütközik, vagy csak fölösleges magamutogatásnak tartják a nyilvánossághoz való kapcsolódás ezen formáját. Nem tudjuk, melyik táborhoz tartozott eddig, mindenesetre most, 2019. január 16-án

maga Michelle Pfeiffer is csatlakozott az Instagramhoz,

méghozzá egyik saját, mára ikonikussá vált karakterének megidézésével.

Mindig érdekes megfigyelni, mi az első poszt, amellyel egy híresség megpróbál alkalmazkodni a socialmedia-elvárásokhoz, Will Smith például egy nagyon erős, éppen divatos csücsörítő szelfivel indított a platformon annak idején, Tom Hiddleston pedig Lokiként tűnt fel először (és nagyjából utoljára is). 

Bízunk benne, hogy a 60 éves színésznő utóbbinál (aki a maga 19 posztjával 5,6 millió követőt tudhat magáénak) kicsit termékenyebb lesz, mindenesetre máris örülünk, hogy friss, ropogós Instafiókján az 1992-es Batman visszatérből ismert igazi, hamisítatlan Macskanőként láthatjuk viszont. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

MEOW Instagram.

Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial) által megosztott bejegyzés,

Miaú, Instagram

- írta a poszt mellé, és ezzel csak egyetérteni tudunk. 

Michelle Pfeiffert legközelebb az április 26-án debütáló Bosszúállók: Végjáték című filmben, Janet Van Dyne-ként láthatják a nézők, majd 2020. május 29-től a Demóna 2-ben Ingrith királynő szerepében tűnik majd föl.