Bevalljuk, mi is pedzegettük már a „vajon Miley Cyrus terhes, vagy csak sok csülköt evett ebédre?”-témakört, ahogy szinte minden külföldi és hazai bulvároldal tette ezt az utóbbi években, időről időre. Talán igazán akkor lovalta bele magát mindenki, amikor az énekesnő/színésznő kapcsolata színész párjával, Liam Hemsworth-szel komolyabbra fordult. És hát hiába csillapították le a kedélyeket minden alkalommal, az, hogy tíz év együttjárás után végre-valahára összeházasodtak, nem segített abban, hogy a rajongók ne álljanak neki ismét GYANAKODNI. 

Mondjuk elég banális azt gondolni, hogy egy egy évtizedes szerelmet kizárólag azért tesznek hivatalossá, mert a férfi megejtette a nőt, de az embereket úgysem lehet meggyőzni semmiről, ha azt akarják hinni, amit. 

Miley Cyrus most, nagyjából tizenháromezredjére mégis megpróbálta, miután egy, A TOJÁSra reflektáló, jópofa tweetben tette nyilvánvalóvá a tényt: 

NEM, TOVÁBBRA SEM TERHES, MÉG CSAK EGY KICSIT SEM. 

Még mielőtt bárki is elkezdene azon őrlődni ezek után, hogy akkor biztos nem is lehet gyerekük, vagy már a váláson gondolkodnak, megnyugatunk mindenkit, nem erről van szó. Pusztán arról, hogy még nem tartanak ott, és ahogy a színésznő írja is, ez csak egy következő fejezet az életükben. 

Jó lenne, ha végre békénhagynátok, nézegessetek inkább tojásokat

- zárta rövidre a témát. Egyébként sem lehet könnyű neki frappánsnak lenni ebben a kérdésben, olyan gyakran kényszerül magyarázkodásra, legutóbb például azt mondta, túl sokat evett, azért „kerekedett a pocak”, ahogy ezt mondani szokták.