Ha a kezdetekkor látott akár csak egy részt is az Éjjel-Nappal Budapestből vagy a Csillag születikből, akkor látásból biztosan ismeri Polyák Ritát, aki a sorozatban Regina szerepét játszotta (így pedig kolléganője volt a ma is szóba került Farkas (Koholák) Alexandrának). Jelenleg háttérmunkásként tevékenykedik a produkcióban, és énekel.

Nos, róla ír most a Bors, miután kiszúrták, milyen jelentős fizikai változáson ment keresztül az utóbbi időben. Vagyis, hogy iszonyúan lefogyott. 

Elismerem, nem volt könnyű. Amikor a nyár végén belevágtam, pont több lánybúcsúra és kerti partira voltam hivatalos, a barátnőim pedig furcsán néztek rám, amikor kijelentettem: alkoholt nem iszom, és odafigyelek arra is, hogy mit eszem

- nyilatkozta Polyák Rita a Story magazinnak azzal kapcsolatban, mennyire volt tudatos az életmódváltás. Láthatóan nagyon.

Tekintsük át, mit írnak még a lapok a magyar hírességekről!

  • Blikk például arról számol be, hogy Sebestyén Balázs - állítása szerint - két évvel ezelőtt, befektetés gyanánt vett egy pár négyzetméteres telket a Holdon, ami szerinte akkor lesz a legjövedelmezőbb számára, amikor az ember felkerekedik, hogy a Föld után egy másik bolygót is tönkretegyen. Az már csak részletkérdés, hogy a Hold nem bolygó, de így is értjük, mire gondolt. A Bors szakértővel beszélt az ügyről, aki szerint kizárt, hogy bárki is telket vegyen a Holdon. 
  • Kálloy Molnár Péter egyre jobban van, írja a 24.hu a Meglepetés magazinra hivatkozva. A színész leszokott a cigarettáról, próbál egészségesebben élni, bár ahogy mondja, pechére imádja a világ összes hizlaló kajáját. Sok terve van a jövőre nézve, jelenleg forgatókönyvet ír, és nemsoká mozifilmet rendez majd. 
  • Shane Tusup tegnap kiállt a nyilvánosság elé, és bejelentette, hogy már nem talál kihívást az úszásban, ezért inkább profi golfozónak áll. A Bors azt írja, Hosszú Katinkát egyáltalán nem érdekli, mit tervez a volt férje, édesapja, István viszont már azt vizionálja, ahogy a sportoló idegrohamot kap, ha nem megy be a lyukba a labda. Ő persze ennél finomabban fogalmazott, amikor a „dühroham” szót használta. 
  • Egy Pál nevű férfi 1000 eurót ígért Tatár Csillának, ha hatvan percen keresztül szexel vele, írja a Bors