Még 2010-ben volt, hogy Justin Bieber összefutott a Beckham-családdal Los Angelesben egy kosármeccsen. Ekkor több közös fotó is készült az akkor már a Baby című dal miatt szupersztárnak számító, de még csak 16 éves énekesről és a brit focilegendáról. Ezen fotók egyikét láthatja ön fent borítóképként, egy másik képet meg Justin Bieber posztolt a napokban az Instagramra, talán mert a #10yearchallenge-hez akart így kapcsolódni, vagy valami egyéb okból.

View this post on Instagram

Me and @brooklynbeckham dad

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

A posztban a képfelirat a hírértékű, amint azt a Daily Mail helyesen vette észre. Justin Bieber így írja le, hogy ki látható a fotón:

Én és Brooklyn Beckham apukája.

Amiből egyrészt udvariatlanság, hogy önmagát írja elsőnek, másrészt vicces(nek szánt) beszólás, hogy David Beckhamet Brooklyn Beckham apukájaként írja le, mintha Brooklyn Beckham lenne a híresség, és David Beckham lenne a szerencsés rokon, aki családtagja hírnevének köszönhetően maga is rivaldafénybe került. A posztra Brooklyn Beckham egy hahát és egy vörös szívet reagált kommentben, plusz odaírta, hogy „love ya mate”, aminek magyarul valami olyasmi lehetne a megfelelője, hogy „imádlak, tesó”.

Ön szerint?