A The Sun úgy tudja, hogy Brad Pitt és Charlize Theron egy hónapja járnak/randizgatnak. Ha minden igaz, akkor pont a színésznő volt vőlegénye, Sean Penn mutatta be őket egymásnak. Bár feltehetőleg azért hallották már egymásról ezt is, azt is. Még mielőtt kijelentenénk, hogy megvan az új hollywoodi álompár, hogy Pitt máris kiheverte feleségét, Angelina Joliet, és így tovább, stb., azért a száraz tényeknél maradva egyelőre még csak annyi jelenthető ki 100%-os bizonyossággal, hogy igen jól érezték magukat közösen egy nyilvános eseményen. Mondjuk közös fotó nincs róluk. És azt se nagyon részletezik, hogy mi volt ez a bizonyos esemény. Legutóbb Pitt Chris Cornell emlékére rendezett eseményen mondott beszédet. Ott mondjuk összefuthattak. De Charlize Theron a képügynökségek galériája szerint legutóbb a Critics Choice Awards-Gálán járt. 

A névtelenséget kérő forrás állítja, hogy decemberben történt meg az első, de sorsdöntőnek tűnő nagy találkozás, az azóta eltelt egy hónapban pedig már többször is randiztak.

De van itt még valami, ami miatt kicsit gyanús ez a történet.

Ha Sean Penn mutatta be őket egymásnak nagyjából egy hónapja, akkor ezen a képen itt vagy egymás mellé photoshopolták a két színészt, vagy ez a megismerkedési, randizási történet kamu úgy, ahogy van.

Ön szerint? Hol itt az igazság?

Mit gondol róla, Brad Pitt és Charlize Theron tényleg járnak?

(The Sun)

FRISSÍTÉS!

Egy nappal a The Sun tudósítása után a People-nek cáfolta ezt a hírt egy közelebbről meg nem nevezett forrás.