Tegnap a The Sun írta meg, hogy összejött Brad Pitt és Charlize Theron, és hogy kettejük kapcsolatának beindulásához köze lehet egy forgatásnak és esetleg akár Sean Pennek is. Ahogy a tegnapi posztba helyezett szavazógépet elnézzük, olvasóinknak majdnem pont a kétharmada érezte úgy, hogy simán lehet, hogy a két színész között tényleg kialakult valami.

Hát ehhez képest most a People-nek nyilatkozott egy forrás azt állítva, hogy a Pitt és Theron románcáról szóló hírek mind hamisak. Ez a bizonyos breitlingreklám-forgatás hat hónapja volt, itt tényleg találkozott a két sztár, de a közelebbről nem azonosított forrás szerint nem mentek el együtt sehova az utóbbi időben, és nem is randiznak. A forrás azt is hozzáteszi, hogy az sem igaz, hogy kettejüket Sean Penn, Charlize Theron exe mutatta volna be egymásnak.

Szóval most úgy néz ki, hogy lehet, hogy ezen a reklámfilmen kívül mégsem nagyon fogjuk Charlize Theront és Brad Pittet újra együtt látni a közeljövőben. 

Annyiból jó lesz, ha tényleg nem válik egy párrá ez a két sztár, hogy így nem fog elterjedni a Brangelina becenév mintájára a Brlize elnevezés.