Vasárnap elhunyt Andy Vajna. A halálhír hallatán több hozzá közel álló sztár is megosztott egy-egy gondolatot az ismert producerről. Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Antonio Banderas a barátjának tartotta Vajnát, így megható szavakkal búcsúztatták a 74 éves kormánybiztost.

Schwarzenegger: Andynek nagy szíve volt

Banderas: Viszlát, barátom!

Stallone:Vajna úttörő volt.

A külföldi sztárok mellett a hazai hírességek is lerótták tiszteletüket. Dobó Kata egy fekete négyzetet posztolt az Instagramra vasárnap délután. A poszt semmilyen más képet vagy szöveget nem tartalmaz, csak három fekete szívet. Itt tekintheti meg. D. Tóth Kriszta lassan egy éve posztolt haikukat minden nap, a tegnapit természetesen Andy Vajnának szentelte. Sarka Kata és Hajdú Péter is posztolt a témában: előbbi egy régi közös képet, amin Kulcsár Edinával hármasban láthatók, utóbbi pedig egy Andy Vajnától kapott levelet, melyben a kormánybiztos megköszöni a Nobu éttermének megnyitójában való munkáját, ami nélkül a Robert De Niro-interjú se jöhetett volna létra. Még Kulcsár Edina is megosztott egy képet Vajnáról.

Este nyolc körül Vajna egyik közeli hozzátartozója, a sógornője, Vajna Tímea húga is megszólalt a halálhírrel kapcsolatban. A következőt írta ki az Instagramjára:

 Drága Andy! Fel se tudom fogni, hogy ennyire váratlanul hagytál itt minket. Egy héttel ezelőtt még vidáman beszélgettünk a nappalidban. Sose feledem el, hogy mindig arra bíztattál, hogy azt csináljak, amit szeretek és ha nekem a fotózás az álmom, akkor azzal foglalkozzak. Hallgattam is rád és mindig vittem megmutatni neked a képeimet kikérni a véleményedet. Nagyon szeretünk. Hiányozni fogsz nekünk!