Nagyon menő mostanában a #10yearchallenge, ami azt jelenti, hogy az Instagramon meg kell mutatni magunkról egy 10 évvel ezelőtti és egy mostani képet. A győztes valószínűleg Gáspár Laci.

Na de menet közben Jennifer Lopez és párja, Alex Rodriguez megkezdték a #10daychallenge-et, ami tíz év helyett csak tíz napot fog át, és a lényege: ezalatt az időtartam alatt tilos cukrot és szénhidrátot fogyasztani. Ebben kicsit vicces az, hogy a cukor is szénhidrát (angolul is), szóval a szénhidráttilalom önmagában is kizárja a cukor fogyasztását, de biztos jobban hangzik, ha mind a kettő külön le van írva.

A két sztár jelenleg a kihívás kábé felénél tart, Jennifer Lopeznek ilyen feje (és hasa!) volt a negyedik napon:

A sztárpár az alábbi videóban jelentette be, hogy csinálják ezt a tíznapos kihívást, sőt, felszólítottak néhány (náluk) kevésbé ismert celebet (pl. Leah Reminit és Hodát), hogy csatlakozzanak. Azt sajnos nem magyarázták el, hogy szerintük mi értelme van az egésznek, szóval csak feltételezhetjük, hogy valami pozitív egészségügyi vagy fiziológiai hatást várnak tőle. Fogyásra szemlátomást egyiküknek sincs különösebb szüksége.

Alex Rodriguez mindenesetre menet közben próbálja a pozitív oldalát nézni a dolognak: lehet közben húst enni. Hát hurrá.

Ha felkeltette az érdeklődését a téma, nagyjából ugyanezt még egyszer elolvashatja a So Yummy nevű oldalon, ahol mi találtuk.