Többször is kutattunk már az insta- és realityceleb pénztárcájában, ami konkrétan konkrétan dugig van pénzzel. 14 éves kora óta eltartja magát, de úgy, hogy mostanra 900 millió dolláros vagyon halmozott fel a kozmetikai cégének köszönhetően.

Szóval azt tudjuk, hogy mennyit keres, 

de mennyit költ?

Nyilván vesz magának eszméletlenül drága dolgokat, luxusvillában él, stb., világos, értjük, más szinten mozog. De a hétköznapi dolgokra mennyit költ vajon? A TMZ valahogy kiderítette, hogy Jenner is nagy rajongója a Postmate alkalmazásnak. Ez egy étel-ital házhozrendelést biztosító szolgáltatást nyújt. Mondanám, hogy olyan, mint a Tesco, Groby, Auchan online rendelős és házhozszállítási rendszere, de ez ennél egy kicsit összetettebb. Olyan, mintha ezt összegyúrnánk még a Netpincérrel, esetleg a Wolttal. Szóval a Postmate appon keresztül lehet rendelni zöldséget, gyümölcsöt, kaját, piát, de nagyjából bárhonnan, ahonnan csak akarja az ember. 

Kylie Jennernek lehetne erre akár egy külön embere is, aki elmegy bevásárolni neki ezt-azt, de ő ezt az appot használja. Ráadásul elég gyakran, nagyjából minden másnap, de az biztos, hogy tavaly egy év alatt 186-szor rendelt a Postmate-ről.

Jó, de mennyit költött, az Isten szerelmére!?

Tehát ő is olyan modern kor gyermeke, mint bármelyikünk, nincs egy szolgája, aki kaját hoz neki, telefonos applikáció segítségével rendel magának. A mérték viszont más, ez ugye a kétnaponta ismétlődő periódusból is jól kiolvasható. És ez pénzben is látszik. Tavaly 10 ezer dollár értékben rendelt házhoz különböző kaját, piát. Ez átszámolva 2 millió 769 ezer forint.