Kevéssé hírértékű, de tudjuk, hogy olvasóink ritkán ellenkeznek, ha Tóth Andi testrészeiről emlékezünk meg, így hadd legyen ő a csütörtök reggeli lapszemlénk főszereplője! A lényeg, hogy feltöltött magáról egy képet az Instára, hogy elterelje szerelme, Szabó Ádám figyelmét a fociról. A látvány nem igényel sok magyarázatot, egy pazar alakú lányt látunk jó fenékkel, kedves mosollyal.

Mi kell még? 

Hm?

Jó, jó, igaza van, nézzünk még körbe, mi mindent írnak még a magyar bulvárlapok, nehogy lemaradjunk valami fontosról! 

  • Zsidró Tamás olyan iszonyú titokban szeretné elvenni Dobó Katát, hogy még ő se tudjon róla. A Story magazinnak ettől függetlenül előrevetítette a terveket, és az is kiderült, hogy a színésznőt eddig nem foglalkoztatta a hivatalos egyesülés, mostanában azonban egyre többet gondol rá. 
  • Détár Enikő pedig azt mondta a lapnak, hogy ugyan 5 éve együtt van Péter nevű párjával, és végülis egy családnak tekinti magukat, nem szeretne feleségül menni hozzá. 
  • VV helikopter Aurelio Caversaccio felfüggesztett börtönbüntetése alatt rabolt el egy férfit, ezért most az ügyész egy év letöltendő börtönt kért rá. A celeb ügyvédje annak érzékeny lelkére hivatkozva úgy nyilatkozott a Blikknek, hogy Aurelio nagyon megtört a hír hallatán. 
  • Cicciolina szeretne újra szerelmes lenni, ezért visszaköltözne Magyarországra. Jelenleg Rómában él, de ott nagyon magányos. (Meglepetés magazin/24.hu)
  • Arnold Schwarzenegger szerda este érkezett meg Magyarországra, hogy csütörtökön részt vehessen Andy Vajna temetésén, amelyen ő is beszédet mond majd. A Fókusznak nyilatkozott a producerről és kettejük viszonyáról, és többek között azt is elmondta, mennyire és miért szerette őt. Íme a Fókusz videója: