Hosszú ideje tartja lázban a világot az égető kérdés, hogy: 

Donald Trump bőre mitől tűnik mindig narancssárgának?

A kézenfekvő válasz erre természetesen az, hogy ő is, mint sokan mások, nem tudja eltalálni a megfelelő időmennyiséget, amit szolizással tölt. Ám van olyan elmélet is, hogy különféle barnító kencék állnak a sárgulás hátterében. Mivel azonban ezek csak feltételezések, a New York Times utána ment a dolognak, hogy valódi választ találjanak a kérdésre, és kaptak is feleletet.

A LAPNAK EGY FEHÉR HÁZI DOLGOZÓ AZT MONDTA, AZ ELNÖK A  JÓ GÉNJEINEK  KÖSZÖNHETI A BŐRSZÍNÉT.

Ez tehát a félhivatalos válasz Trump külsejére. A lap azonban még egy kicsit tovább nyomozott, ám így sem találtak bizonyítékot az  állítás cáfolatára. A beszámolójuk szerint öt emberrel is beszéltek, akik a Fehér Házban dolgoznak, és közülük egyik sem tud arról, hogy az elnöki rezidencián lenne szoláriumágy, vagy bármilyen barnító kabin.

Ez azonban nem zárja ki, hogy az elnök krémeket használjon.

A cikkben megszólaló washingtoni bőrgyógyász ezt az álláspontot képviseli. Meggyőződése, hogy az elnök bőrszíne se nem a jó géneknek, se nem szoláriumozásnak, hanem barnítókrémeknek és/vagy spray-nek köszönhető. Az orvos ezt egyébként azzal támasztja alá, hogy kiemeli, az elnök arcán jól látható, hogy a szeme körül fehérebb a bőre, ami annak lehet a következménye, hogy szemüveget visel, mikor felkerül a testére a barnító.

ön mit gondol, minek köszönheti a narancssárga színét Donald Trump?

De ha már szóba került a jó genetika, ebben a cikkünkben egy halom olyan  celebnőt láthat, akik tényleg megütötték a főnyereményt a génlottón: