Nádai Anikó szerelmi életének eddig legismertebb fejezete az volt, amikor Aurelióval jártak, de a Való Világban helikopterezgető tévés személyiség azóta már másnak a vőlegénye. Nos, most már biztos, hogy Nádai Anikó is továbblépett, mert tegnap este egy közös, összeölelkezős fotót posztolt egy férfival, annyit fűzve a képhez, hogy „Mi”, illetve egy piros szívet. A fiatalemberről a Blikk sem tud semmi közelebbit, de az alábbi poszt kommentjeiből kiderül, hogy Nádai Anikó új szerelmét Gergőnek hívják, és hogy a férfi Instagramja nem nyilvános, szóval egyelőre nem tudunk további fotókat mutatni róla, csak ezt az egyet.

FRISSÍTÉS!

Olvasóinknak jobb szeme van, mint nekünk, kiszúrták, hogy volt már egy hasonló poszt januárban is, szintén csak egy szívecskével, mi meg le vagyunk maradva!

Sőt, Gergő már augusztusban megjelent egyszer Nádai Anikó Instagramján, igaz, akkor gyakorlatilag csak egy tetoválás látszott belőle.

Köszönjük olvasónknak a kiegészítést!

További hírek:

  • Pápai Joci volt A Dal című műsor szombati elődöntőjének egyik továbbjutója, de az ismét az Eurovízióra készülő énekes ezúttal orvosi tiltás ellenére lépett fel. A Blikk szerint a torkára húzódott az influenza, ezért a doktor még a beszédtől is eltiltotta, énekelnie meg végképp nem lett volna szabad.
  • Shane Tusup Budapesten volt a hétvégén üzleti ügyben, de már el is ment, derül ki az immár golfozónak készülő volt úszóedző Facebookjáról.
  • Puskás Petivel ketten is jófejek voltak tegnap: bement vasárnap egy közértbe, ami pont zárt volna, de a pénztáros azt mondta, azért kiszolgálja az énekest. Erre kiderült, hogy Puskásnál pont nincs pénz, de egy másik vásárló kisegítette. Ezek után Puskás Peti hálásan posztolta mindkettejük fotóját, majd levezette a vasárnap esti Való Világot, amitől kimerült, és azzal viccelt egy másik posztban, hogy a fél fülére meg is süketült.
  • És ha ön ma sem tud meglenni Vajna Tímeával foglalkozó cikk nélkül, akkor esetleg kattintson át a Borshoz, ahol névtelen forrásra hivatkozva az szerepel, hogy Andy Vajna özvegye ezoterikus módszerekkel tartja most a kapcsolatot az elhunyt producerrel, amiben jósnő segít neki.

Jó hetet kívánunk önnek!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Nádai Anikó új szerelmével közös fotót posztolt

Az illetőről egyelőre nem sokat tudni azon kívül, hogy Gergőnek hívják. Ön ismeri esetleg? Kattintson ide egy képért és további hírekért!

10 · Feb 04, 2019 07:53am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments