Berki Krisztiánnal változatlanul úgy szágult a Mazsi-vonat, mintha nem lenne rajta fék. A pár újabb mérföldkőhöz ért a kapcsolatában, ugyanis néhány hónappal azt követően, hogy összeházasodtak, megtartották a második esküvőjüketTehát, most már aztán tényleg egészen biztosan férj és feleség ők.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Bye bye 2 weeks Paradise❤️érzelmekben gazdag & meglepetésekkel teli nászút, nem titok, hogy @berkikrisztian titokban megszervezve második esküvőnket, kint is elvett feleségül😍🙏🏻.... azt mondta egyszer még visszatérünk 😍🙏🏻 Viszont még sok jó képünk van így biztosan osztok meg még párat 🙈 .... de most induljon a hétfő és csapjuk bele a lecsóba... péntken a Maldívos élménybeszámolónkat megosztjuk Veletek a YouTube csatornánkon 😉☺️ 🎥: @sillosteve #amieletunk #nowordsneeded #aberkik #love #couple #couplegoals #beach #paradise #maldive #maldives #loveyou #myeverything #beachcouple #beachbody #maadhoo #holiday #oaferjem #myhusband #maldivesmania #honeymoon #fiftyshadesofblue @ozenmaadhoo @couplegoals

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés,

A hírről Berkiné Instagram oldaláról értesültük, a posztjából pedig azt is megtudtuk, hogy az esküvő 2.0 éppen a nászúton történt. Így viszont adja magát a kérdés: vajon ehhez is tartozik-e majd még egy nászút, amihez egy újabb esküvő, majd nászút?...és így tovább.