IMG 4978

Berki Krisztiánnal őrült sebességgel száguldott el a Mazsi-vonat

2018.11.20. 14:40 Módosítva: 2018.11.20. 14:46

Kedden egy ország, egy világ, egy univerzum ébredt arra a hírre, hogy: Berki Krisztián immár házas ember. Ez azért is nagyon érdekes, mert bár a celeb a magánéletét is előszeretettel megosztja a nyilvánossággal, az esküvőjét mégsem verte nagy dobra. Azok pedig, akik mondjuk pont az elmúlt évben döntöttek úgy, hogy elbújnak egy kő alá a bulvárhírek elől, simán azt hihetik, hogy Berki a gyermeke édesanyját, Hódi Pamelát vette feleségül. Nagyobbat pedig nem is tévedhetnének. A celebritás ugyanis egy Katona 'Mazsi' Renáta nevű nővel házasodott össze, akivel csupán pár hónapja derült ki, hogy egyáltalán járnak. De hogy is jutottak el ilyen hamar az esküvőig? Ebben a cikkben bemutatjuk a kapcsolat fontosabb mérföldköveit.

IMG 5754
Fotó: Velvet

2017. szeptember - A szakítás

Szinte napra pontosan 14 hónappal ezelőtt vált hivatalossá, hogy Berki Krisztián és Hódi Pamela a továbbiakban nem alkotnak egy párt. Erről utóbbi a Facebook oldalán adott ki közleményt egy felhős, ám napsütötte égbolt fotójának társaságában. Akkor még úgy tűnt, hogy a párnak sikerül közös megegyezéssel, nyugodtan elválnia.

2018. február - Mazsi felbukkan

A Szakítást követően pár csendes hónap következett, aminek az új év második hónapja vetett véget, mikor kiderült Katona 'Mazsi' Renáta létezése, és az, hogy ő Berki új barátnője. A közgazdászként végzett, de cukrászdát vezető nőt a Fem3 egyik műsorában - rendkívül kreatív módon főzés közben - faggatták ki a friss kapcsolatról, amiről kiderült, ha akart volna, már 2011-ben összejöhetett volna a médiaszemélyiséggel. Akkor találkoztak ugyanis először, és Berki már akkor bepróbálkozott nála.

Végül hét év kellett, hogy az igazi szerelem szárba szökkenjen, ami olyan erejű volt, hogy a lány a korábbi luxuséletét is otthagyta érte, Berki pedig lazán lenyilatkozta, hogy életében először szerelmes. Ezt viszont már Hódi Pamela sem hagyhatta szó nélkül. Először a friss kapcsolat ügyében elmondta, hogy ismeri Mazsit és kedveli is, örül a boldogságuknak, de az azért már zavarta, hogy Berki egy ilyen kijelentéssel elég csúnyán megalázta őt a bulvárfogyasztó társadalom előtt.

2018. március - Az ígéret

A nyilvánosság még csak pár hete emésztette a hírt, hogy Berkinek új csaja van, aki élte első szerelme, a férfi máris bejelentette, hogy még ebben az évben feleségül veszi a nőt. Ezen a ponton pedig muszáj megemlékeznünk Berki korábbi barátnőiről, akik iránt most már tudjuk, hogy nem táplált igazán gyengéd érzelmeket, bár szinte mindegyikűjüket feleségül akarta venni. Íme a lista:

  • Hódi Pamela, akivel tavaly nyárra volt kitűzve az esküvő, és közös gyermekük is van.
  • Cserpes Laura azon kevesek egyike, akinek nem kérte meg a kezét a tévés.
  • Kapócs Zsóka keze szintén meg lett kérve azalatt a pár hónap alatt, míg együtt voltak.
  • Oszter Alexandra is volt Berki Krisztán gyűrűs menyasszonya.
  • Regős Lilivel eljegyzés nem volt, de érdekesség, hogy Kapócshoz hasonlóan Berki után ő is összejött Habony Árpáddal.
  • Sonyák Szilvia fitneszmodellt is egy hajszál választotta el attól, hogy Berkiné legyen belőle.
  • Na, és ott volt Szabó Zsófi, aki nemcsak menyasszonya volt az egykori Fradi-vezérnek, hanem közös tetkót is csináltatott vele, amit aztán alig bírt eltávolíttatni.

2018. április - július - Hódi Pamela hivatalosan is kikerül a képből

Persze Hódi Pamelának és Berkinek végül nem jött össze a csendes elválás, a tavaszt és a nyár elejét főleg azzal töltötték, hogy bíróságra jártak kislányuk elhelyezése miatt, amiből lett aztán pereskedés és sírás is. Ám időközben Hódinak is lett új kapcsolata egy hírességgel, a Berkivel közös történetük pedig nyáron hivatalosan is lezárult (a bíróság Natasa Zselykét az édesanyjának ítélte).

2018. augusztus - A szex

Ha nyár végére valaki elfelejtette volna, hogy Berki megtalálta élete szerelmét (szigorúan az elsőt!), a celeb egy igazán kellemetlen promóciós Insta-poszttal emlékeztetett rá mindenkit. Persze a pár napi szinten posztol az életéről a fizetett szponzorációk bűvöltében, az augusztusi bejegyzés mégis kiemelkedett ezek közül, hiszen Berki rendkívül ízléses módon egy levetett bugyival és egy forrásmegjelölés nélkül átvett szöveggel tudatta a világgal, hogy langyos motorháztetőn szereti magáévá tenni a barátnőjét.

2018. november

A száguldó Mazsi-vonat újabb és talán eddigi legfontosabb állomása: Berkinek végre, ennyi év próbálkozás után sikerült megházasodnia, és Katona Renátából Berkiné lett.

Happy End!