Már 2011-ben is azon aggódtunk, hogy nehogy Kim Kardashian karrierjének ártson a pikkelysömör, de most már valószínűleg megnyugodhatunk, mert ha eddig nem ártott, ezután sem fog. Valószínűleg ezt ő maga is így gondolja, mert a bőrelváltozásról posztolt képeket az Instagramjára, igaz, csak eltűnő Insta Storyban, de szerencsénkre a Buzzfeed minden fontosat megőriz az utókornak. A fenti borítóképen balra maga a pikkelysömör látható, a jobbra az elváltozás nem látszik a pakolástól, amit Kim Kardashian felvitt rá.

Kim Kardashian korábban a Daily Mail egy tweetjére reagálva írta, hogy valóban rosszabbodik a pikkelysömöre, és hogy az arcán is mindenhol látható.

Egyelőre a tudomány nem tisztázta egyértelműen, hogy mi okozza a pikkelysömört, és hogy mit lehet ellene tenni, így Kim Kardashian is mindenféle alternatív gyógymódokkal próbálkozik jelenleg a krémkenéstől a teaivásig. Az internetezők többségének reakciója egyrészt az, hogy örülnek, hogy végre nem tökéletesnek mutatja magát a bombázóként elhíresült influenszer, másrészt sokan saját ellenszerüket ajánlják a pikkelysömör ellen, amelynek latin neve pszoriázis.