A TV2 számol Curtisszel, aki 7 dalt írt az elvonón

2019.02.19. 08:07

Miután Curtis beismerte, hogy Majkának igaza volt még a nyáron, azaz tényleg problémái adódtak a droggal, majd Koholák Alexandra férjének központjában volt rehabon 5 és fél hétig, ahonnan úgy jött ki, hogy azt mondta:

Ilyen tiszta 9 éve nem voltam.

Most kiderült, hogy a rapper 7 dalt is írt az elvonón, így szerdán már stúdióba is vonul, hogy felvegye azokat. Közben pedig a tévés visszatérésén is erősen dolgozik. Arról egyelőre nem mondott semmit, csak annyit, hogy ha sikerül megállapodni (valamelyik tévével), akkor nagy dobásra számíthatnak a nézők. Az biztos, vagyis a Blikknek megerősítette a TV2 sajtóosztálya, hogy ők továbbra is terveznek vele, pláne így ,hogy látszik rajta, hogy a gyógyulás útjára lépett és kitartóan küzd. (Blikk)

Más

  • Plágiumbotrány A Dalban: Petruskát kizárták a versenyből, mert a Help Me Out Of Here című dala nagyon hasonlít a Vampire Weekend zenekar White Sky című számára. Petruskát sokkolta a szakértői vélemény, ami alapján kizárták. Ettől függetlenül a döntést tudomásul vette. A Blikk megszólaltatta volna Nagy Ferót, aki korábban az asztalon táncolt Petruska szerzeményére, de "az MTVA nem engedte, hogy az ítészek nyilatkozzanak" - írják. A kizárás miatt még 500 ezer forintot is kellene fizetnie a versenyzőnek, de ettől eltekintett a közmédia. (Blikk)
  • Törőcsik sajátos módon gyógyul: nem a színésznő, Törőcsik Mari, hanem Törőcsik András, volt focista. (Blikk)

Címlapkép: Curtis a TV2 őszi sajtótájékoztatóján, Huszti István / Index