Curtis öt és fél hét után kijött az elvonóról, és máris gyógyultnak nyilvánította magát

2019.02.18. 09:16

Ilyen tiszta 9 éve nem voltam 

- nyilatkozta Curtis a Mokka hétfő reggeli adásában, amelyet a Bors idéz. A rapper öt és fél hete jött ki az elvonóról, ahova azután került, hogy képtelen volt leszokni a kábítószerről, és állítása szerint már mindenkit átvert, akit csak lehetett: a menyasszonyát, a rajongókat és Majkát is, aki tavaly nyáron nyílt színen szakított vele függőségére és megbízhatatlanságára hivatkozva. 

 

Azóta, hogy nem dolgoznak együtt, Curtis főként a médiában próbált érvényesüni, de mivel ott is voltak szabályok, amelyekkel nemigen tudott azonosulni, alighanem jó döntés volt rehabra mennie. Ugyan alig több mint egy hónapot töltött ott, de máris gyógyultnak tekinti magát. 

Eljött az a pont, amikor már nagyon nem éreztem jól magam. Sok embernek csalódást okoztam, mindenkit átvertem, pedig mindvégig ott volt mellettem a csodálatos menyasszonyom, egy remek barát, Peti és a rajongók szeretete. Remélem, még nem játszottam el teljesen

 - nyilatkozta a Blikknek.

A mi kapcsolatunk nem munkakapcsolat. Nekem ő a legjobb barátom volt, szeretném visszakapni, illetve helyrehozni azt, ami elromlott

- folytatta Majkával kapcsolatban.

Mi mindent együtt csináltunk, többet voltunk együtt, mint a csajainkkal. Neki is volt hibája, nekem is nagyon sok, ezt rendezni kell. Nagyon sokszor átvertem, amit sajnálok, az nem én voltam.

A rehabról pedig annyit mondott, hogy az első 10 nap viselte meg leginkább, az elején állandó rémálmok gyötörték, hiányzott neki a szerelme, és meccseket sem nézhetett. Ugyanakkor megtanulta, hogyan mondjon majd nemet azoknak, akik újra kísértésbe vinnék majd. Visszajár majd kezelésekre, de új életet szeretne kezdeni - kábítószer nélkül. 

Most úgy érzem, meggyógyultam. Rengeteget tanultam ez idő alatt arról, hogyan kezeljem azt az életet, amit eddig éltem, és tisztán látom, melyik úton szeretnék tovább haladni.

EKKORA SIKERSZTORI UTÁN NINCS IS MÁS DOLGUNK, MINT KÖRBETEKINTENI, HOGY MIT ÍRNAK MÉG A LAPOK. 

  • „Brutális balhé” - írja a Blikk arról, hogy Baukó Éva és a jelenleg emberrablással vádolt Aurelio Caversaccio összeszólalkoztak kicsit az éterben. Utóbbi azt találta mondani a Belevaló műsorvezetőjének, hogy a Való Világ 9. szériájának befejeztével érdemes lenne felkészülnie arra, hogy valaki leváltja majd őt a műsorban. Baukó erre a Facebookon reagált: „Kedves Aurelio! Köszönöm az üzenetedet, megkaptam. Majd én is küldök neked üzenetet a börtönbe és egy literes vazelint! Remélem, kapsz vagy 4 évet, a társadalmi igazságérzet is ezt kívánja! Üdvözlettel Éva!”
  • Oszter Sándor felesége, Failoni Donatella arról beszélt a Blikknek, hogy tisztában van azzal, hogy a férjének sok szeretője volt, ugyanakkor nem zavarja, mert a színész sosem árulta el őt, nem lépett le máshoz, és mindig visszatért hozzá. Igazán nagyvonalú volt ez tőle. 
  • Minden fellépőt sokkolt a hír, hogy plágiumvád érte, ezért a kiesés fenyegeti a Dal című műsor döntőseinek egyikét. A produkció nem nevezte meg az illetőt, de ha bebizonyosodik, hogy valóban mástól lopta a dalát, kizárják a versenyből, és az utána következő legtöbb pontot elért előadás kerül a döntőbe. (Bors