Véget ért a Való Világ kilencedik évada, ami a reality konkrét szereplőin kívül (akikről kicsit később lesz szó), a kísérőműsor munkatársait is érinti. Például Baukó Évát, aki az AC Newsnak beszélt a poszt-VV terveiről, amik között a véleményvezérkedés is szerepel.

A vasárnapi finálé után három napos pihenést írtam ki magamnak. Megpróbálom ez idő alatt visszaállítani a szervezetem a korai fekvésre. Utána szeretnék eljárni edzeni, továbbra is részt veszek fotózásokon, illetve az Istagramomat szeretném fejleszteni, megpróbálom az influencerkedést, hiszen rengeteg követőm van. Nem kizárt, hogy egy Youtube csatornát is fogok indítani. Olyannal szeretnék foglalkozni, ami leköt, ami érdekel és még szeretem is, nem beszélve a biztos anyagiakról

- magyarázta Baukó 'leendő influencer' Éva a lapnak.

További hírek röviden:

  • VV Zsuzsu győzelmi örömét némi csalódottság árnyékolja be, hiszen az elmúlt napokban megnézett pár részt a műsorból és szembesült azzal, hogy a villatársai többször becsapták. Erről itt olvashat részletesebben.
  • A Borsból pedig arról értesülhet, hogy Fodor Zsóka, Magdi anyus, hangja egy elrontott műtét miatt rekedt.
  • Azt az hírt pedig, hogy újra együtt dolgozhat Boros Lajos és Bochkor Gábor, mindkét napilap megírta. Ám a Blikk volt az, amelyik valójában szállította az információt, hiszen ők kérdezték meg Borost, hogy dolgozna-e együtt a volt műsorvezetőtársával. Mivel a rádiós igennel válaszolt, megszülettek a címek arról, hogy a legendás páros újra összeállhat. Szóval, még ne tekergesse örömmámorban a rádiót a Bumerángot keresve.