Palvin barbara és Coles Sprouse nagy találkozása, Nicki Minaj fellépése, illetve a tovább gyűrűző Vajna körüli oscáros botrány után még van pár friss hír, amiről a lapok írtak.

A Blikk egyből egy olyannal indít, hogy 

Szabó győző hamutartóval vert agyon egy gengsztert.

Természetesen egy sorozatban. egész pontosan az RTL Klub új műsorában, az Alvilágban, amiben a főgonosz egyik emberét alakítja, aki ezek szerint nem fél bemocskolni a kezét. (Blikk)

Tücsi, azaz Aryee Claudia Dedei kerekedő hasáról is van fejlemény, hogy egyre nagyobb, amit egy nem éppen átlagos kismamafotón mutatott meg.

Galambos Edina már 4 éve Kaliforniában él családjával. Ott üzletasszonyként tevékenykedik, egész pontosan szemüvegkeretek értékesítésével foglalkozik.  De pluszban még a Facebookon influenszerkedik. A Bors cikke szerint Gombos Edina utazós vloggá alakította közösségi oldalát, amin megosztja, hogy épp hol járt. A leírás szerint egy-egy videóra 400-500 ezren is kattintanak.  Az oldalt megnézve tényleg találhatunk pár ilyen videót, de azért 10 ezres nagyságrendű megtekintések vannak többségben. (Bors)