Erre azért van szükség, hogy nem menjen tönkre a szexuális életük - vonja le a következtetést a Bors. Új vlogjukban figyelhető meg, hogy amikor anyunak és apunak szólítják egymást, akkor hirtelen ki is javítják magukat. Ezzel kapcsolatban korábban Ördög Nóra azt mondta a Szülőszoba című műsorban, hogy 

 Egymás között anya-apázzuk egymást, és emiatt már egy csomóan ránk szóltak, hogy ezt fejezzük be, mert ennek rossz vége le­het, de azt gondolom, hogy mi ezt viccből csináljuk. Pont most beszéltük meg, hogy változtatunk, mert láttunk egy nagyon rossz példát, és mondtam, hogy én nem akarok ilyen lenni.

Hogy mi az a bizonyos konkrét rossz példa, az nem derült ki, viszont dr. Rusz Edit szexuálpszichológus és családterapeuta elmondta a Borsnak, hogy ez az ártatlannak tűnő megszólítás a szexuális élet, a párok közti intimitás megölője lehet, mivel a férfi és a nő a gyermeke(i) anyját vagy apját szólítja meg, nem pedig a szerelmét. Ebből pedig az következik, hogy szülőként jól funkcionálnak, de szerető házaspárként már nem.

De talán nem kell félteni Ördög Nóra és Nánási Pál házasságát, mivel legutóbb is arról lehetett olvasni, hogy: