Ördög Nóra és Nánási Pál a hétvégét Győrben töltik, és mint az életük minden fontosabb és kevésbé fontos eseményéről, erről is beszámolnak az Instagramon. Így például most megtudtuk, hogy a TV2 műsorvezetője meztelenül szeret aludni. Vagy legalábbis felső nélkül. Nánási Pál friss posztja ugyanis erre enged következtetni, hiszen a fotós azt az pillanatot örökítette meg, ahogy a neje reggel felébred és a testét csak a paplan takarja.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Az ébredés 50 árnyalata. #puhareggel #győrbenvagyunk

Nánási Pál (@palnanasi) által megosztott bejegyzés,

Ebből pedig nemcsak azt a konklúziót vontuk le, hogy Ördög Nóra pucéran szereti álomra hajtani a fejét, hanem azt is, hogy vélhetően elég jó lehet a fűtés ott ahol vannak, hogy még télen sem kell pizsamát húzni. És bár hálóruhát nem, estélyit viszont mégiscsak viselt a hétvégén a tévés, hiszen Médiabálon vettek részt, az ilyesmire pedig illik szépen felöltözni. Ördög Nóra eleget is tett a dresszkódnak, de még mielőtt megjelent volna az eseményen, készítettek néhány promófotót a ruháról a férjével. Ennek az lett az eredménye, hogy a műsorvezető rendesen összefetrengett egy lépcsőt. A képekkel pedig simán bekerülne ismét a gyűjteményünkbe a magyar celebek bizarr reklámozási szokásairól.

Az egyik kommentelő szerint itt az volt a koncepció, hogy: túl magas a cipőm sarka és lezúgtam a lépcsőn, de még szerencse, hogy a férjem fotós ezért ezt is be tudja mutatni művészien. Ennél jobb műelemzéssel pedig mi sem állhatunk volna elő a fotókat elnézve.