Röviden ennyi. A műsorvezető az instagramra rakott ki egy képet az új hajáról, ami ugye nincs. Nem indokolta a döntést, annyit írt a fotó alá, hogy kell a változatosság. Korábban már volt rövid haja: egy elveszített fogadás miatt kell letolnia a haját. Ez 2015-ben volt. (Hogy repül az idő - a szerk.) Sebestyén még akkor ősszel tett egy olyan kijelentést, hogy amennyiben műsorvezetőtársa, Rákóczi Ferenc december 22-ig nem gyújt rá, kopaszra nyíratja magát. Na, kopasz végül nem lett, de 1 cm-es haj igen. Annak a sérónak a debütálása volt az éppen aktuális Hungary's Got Talent egyik fénypontja, koronaékszere, habja és koktélcseresznyéje a tortán. Most viszont TÉNYLEG TELJESEN TAR KOPASZ.

Megint letoltam a hajam, szerintetek milyen lett?😊👍😉#ujahajam #kellavaltozatossag #kopaszvagyok

Sebestyenbalazsofficial (@sebestyenbalazs_official) által megosztott bejegyzés,

 Ha már változatosságnál tartunk, akkor Sebestyén volt az, aki elmondta a Velvetnek, hogy neki már túl píszí ez a mai világ.

(Zárójelben megjegyeznénk, lehet, hogy ez a poszt azért készült el, hogy a műsorvezető kiderítse, mennyien ugranak egy ilyen "forró" témára, mint az ő hajvágása, és csinálnak cikket belőle. Ha így van, ha nem, tény: levágatta a haját, mint Balázs Pali és Palvin Barbara)

Frissítés: Egy újabb Instagramra kitett poszt tanúsága szerint Sebestyén Balázs nem lett tar kopasz. Illetve nem igaziból. Nagyon úgy néz ki, hogy valami applikációval érte el, hogy úgy nézzen ki, mintha letolta volna a haját. A fenti szöveg nem és a cím még így is megállja a helyét, de jobb tisztázni, hogy a műsorvezető csak hülyült.