Paris Jacksonnak, Michael Jackson legidősebb gyerekének 2013-ban már volt egy öngyilkossági kísérlete, azóta is mentális problémákkal és alkoholfüggőséggel küzd. A TMZ most azt írja, hogy a 20 éves híresség újabb öngyilkossági kísérlet miatt kórházba került szombaton, és a családhoz közel álló forrásokra hivatkozva hozzáteszi, hogy a kiváltó ok valószínűleg a Leaving Neverland című dokumentumfilm volt, amely Michael Jacksont, Paris Jackson apját egy pedofil ragadozóként mutatja be két áldozat szemszögéből. (Egy szerzői megjegyzés: én kedden és szerdán néztem meg ezt a kétrészes, négyórás filmet, és azóta is a hatása alatt vagyok. Tényleg olyan durva, mint ahogy be lett harangozva, még akkor is, ha az ember előre tudja, hogy mit fog hallani.)

Bár maga Paris Jackson tagadja az öngyilkossági kísérletet, egy további forrás megerősítette, hogy a híresség valóban járt szombaton kórházban, és a TMZ-nek a Los Angeles-i rendőrség is megerősítette, hogy ki kellett szállniuk egy öngyilkossági kísérlet miatt.

Paris Jackson annyit mondott a nagy vihart kavaró dokumentumfilmmel kapcsolatban, hogy nem látta, és hogy nem érzi, hogy neki kéne védenie az édesapját – megteszik ezt a további rokonok (mínusz Janet Jackson). Mindenesetre a Daily Mail emlékeztet, hogy Paris Jackson korábbi interjúiban a pedofíliával vádolt popkirályt a világ legjobb édesapjaként írta le.

Íme egy tweet, ami tartalmazza az érintett reakcióját a TMZ által közzétett hírekre.

Angolul nem beszélők kedvéért álljon itt annyi, hogy az öngyilkossági kísérletéről szóló hírt Paris Jackson trágárságok közepette hazugságnak titulálja, a rendőrségi megerősítés ellenére.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.